Despre Nexuria?

Nexuria este o platforma care contine si aduna informatii despre cum este sa lucrezi la o anumita companie angajatoare din Romania, cum este mediul de lucru la acea companie, ce beneficii primesti, ce contine pachetul salarial, cum se desfasoara un interviu de angajare. Sursa acestor informatii o reprezinta actualii sau fostii angajati, cei mai in masura sa vorbeasca despre experienta profesionala dintr-o companie.

Spre deosebire de alte site-uri de joburi, Nexuria este un site direct implicat in procesul de cautare locuri de munca pentru ca tu sa iti gasesti jobul si compania potrivita nevoilor tale, jobul care sa te faca sa nu mai urasti ziua de luni, compania care sa iti ofere atmosfera prielnica tie si care sa te sustina sa evoluezi, sa iti dezvolti talentul si sa cresti profesional.

Scopul acestui website este sa iti ofere un avantaj pentru ca tu sa iei decizia cea mai buna atunci cand primesti o oferta din partea unui angajator sau cand mergi la un interviu de angajare. De cate ori ti s-a intamplat sa fii atras de un titlu de job pompos, ai fost acceptat la interviu, ti s-au oferit informatii care sunau extraordinar de fain legat de viitorul tau job,ti s-a descris o atmosfera de lucru incurajatoare si care te va sustine, ca apoi cand ajungi in mediul de lucru sa constati ca in realitate lucrurile sunt exact pe dos? Afla dincolo de descrierile oficiale ale unei companii si dincolo de pozele cu angajatii fericiti de pe paginile de socializare, care sunt dedesubturile si realitatea din interiorul unei companii chiar de la oamenii care stiu cel mai bine cum stau lucrurile in compania lor.