Termeni si conditii

Termenii si conditiile de acces si utilizare ale site-ului www.nexuria.ro reprezinta regulamentul de functionare si utilizare al site-ului www.nexuria.ro, care devine obligatoriu pentru toti utilizatorii care isi creaza un cont pe site sau care isi activeaza un profil personalizat pe contul existent.

Site, Proiect sau nexuria.ro inseamna pagina web www.nexuria.ro. Site-ul este proprietate a societatii NEXURIA JOBS SRL cu sediul social in com. Miroslava, str.Orizont, nr. 13,jud Iasi inregistrata la Registrul Comertului sub….., email office@nexuria.ro

Utilizator, User, Persoana, Dumneavoastra– orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Utilizatorului sa publice review-uri.

Review– o evaluare scrisa de catre un actual sau fost angajat/candidat al unei companii angajatoare pe teritoriul Romaniei, evaluare redactata pe baza experientei personale avute in cadrul interactiunii din punct de vedere profesional cu acea companie.

Site-ul www.nexuria.o este un proiect care aduna informatii despre mediul de lucru din companiile care angajeaza pe teritoriul Romaniei, informatii oferite de catre persoane ce interactioneaza sau au interactionat din punct de vedere profesional cu aceste companii. Persoanele care ofera informatii prin intermediul site-ului www.nexuria.ro sunt atat persoane fizice cat si persoane juridice.
Prezentul Regulament este supus legilor romane. Orice litigiu care se naste din sau in legatura cu utilizarea site-ului va fi solutionat de instantele romane.


ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Accesul și utilizarea Site-ului sunt supuse legilor romane și prezentului Regulament.Va rugam să cititi Termeni si conditii de utilizare cu atentie.
Accesarea,vizitarea,scrierea de review-uri, citirea continutului site-ul Nexuria.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest site.
Înregistrarea ca utilizator al acestui site reprezintă acordul dumneavoastră.
In situatia in care nu sunteti de acord cu Termenii si conditiile de acces si de utilizare, va rugam sa parasiti www.nexuria.ro si sa nu mai accesati acest site.
Daca veti continua sa utilizati Site-ul nostru, vom considera că ati acceptat acesti Termeni si conditii de utilizare.

Site-ul www.nexuria.ro gazduieste resurse online de informare.
Continutul gazduit de site-ul www.nexuria.ro este oferit in mod gratuit oricarui vizitator si utilizator. Anumite tipuri de continut pot fi restrictionate, acestea putand fi accesate doar dupa creearea unui cont pe site. Sub nicio forma si in nicio situatie, site-ul www.nexuria.ro nu va presta servicii ilegale pe teritoriul Romaniei (ca de exemplu ingradirea dreptului la libera exprimare prin stergerea de mesaje ale utilizatorilor in schimbul unor sume de bani din partea angajatorilor vizati).


INREGISTRAREA CONTULUI

In scopul accesarii anumitor sectiuni sau functionalitati ale site-ului www.nexuria.ro, este necesara inregistrarea vizitatorilor pe site prin completarea formularului de inregistrare si confirmarea datelor specificate in acesta. Utilizatorii au obligatia ca la inregistrare sa aiba cel putin varsta legala de angajare (16 ani) si sa furnizeze date reale si actualizate.

Prin utilizarea Site-ului nostru, se considera ca ati acceptat conditiile noastre referitoare la condifentialitate si protectia datelor personale.Conform legii nr. 677/2001, site-ul www.nexuria.ro garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal inregistrate de catre utilizatori pe site. Aceste date nu vor fi dezvaluite tertilor, sub nicio forma si indiferent de motiv.

Putem colecta si prelucra, sub rezerva dreptului de a revoca consimtamantul dumneavoastră sau de a solicita anularea inregistrarii, datele furnizate la inregistrarea ca utilizator.Putem folosi datele detinute despre dvs.in următoarele scopuri: analiza de marketing si cercetari statistice pentru nevoile interne; oferirea de informatii, produse sau servicii pe care ni le solicitati; trimiterea de notificari, inclusiv in ceea ce priveste modificarile aduse setului nostru de termeni si conditii.
Puteti oricand refuza sau revoca acordul de a primi buletine informative, mesaje sau alerte folosind link-ul special prevazut intr-un buletin informativ, mesaj si / sau alerta sau scriindu-ne la adresa office@nexuria.ro.

Pe site-ul nexuria.ro aveti posibilitateasa va autentificati prin intermediul unui site tert, si anume folosind conturile de social media cum ar fi Facebook, Google Plus sau Linkedin, la sectiunea Autentificare. Daca va inregistrati prin intermediul unor retele de socializare, va atragem atentia ca acestea au propriile politici de confidentialitate si ca nu ne asumam nici o responsabilitate sau raspundere pentru politicile de confidentialitate sau practicile puse in aplicare de catre terti. Va rugam sa verificati aceste politici inainte de a va autentifica pe Site-ul nostru prin intermediul unui site tert sau retea de socializare.


OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA DE ACCESARE SI UTILIZARE A SITE-ULUI NEXURIA.RO

Va veti asigura ca veti folosi site-ul Nexuria.ro exclusiv in scopuri legale intr-o maniera compatibila cu termenii si conditiile prezentate in acest document si cu toate legile, reglementarile aplicabile fata de noi si fata de oricare alta parte terta.

Sunteti singurul responsabil pentru orice continut publicat prin contul dvs.pe Nexuria. Sunteti de acord ca prin trimiterea continutului dvs.la Nexuria ati revizuit si ati respectat Ghidul de scriere al reviw-urilor din sectiunea Cum functioneaza. Intelegeti ca sunteti singurul responsabil in situatia in care continutul dvs.sau alta utilizare a site-ului Nexuria incalca legea aplicabila sau orice alt drept al unei parti terte.

Va oferiti consimtamantul dvs. expres ca:

 • nu veti crea conturi de utilizator false, sau veti crea si utiliza conturi pentru oricine altcineva decat dvs.; sau sa creati mai multe conturi de utilizatori active pentru a publica mai multe review-uri pentru aceeasi companie
 • nu veti incalca acesti termeni, termenii acordurilor dvs.cu noi, restrictiile specificate in Ghid pentru scrierea review-urilor sau orice alta lege, regula aplicabila.
 • nu veti posta continut defaimator sau fraudulos;continut despre care stiti ca este fals sau care nu reflecta experienta personala si opinia dvs. onesta
 • nu va veti avea un comportament si o atitudine de amenintare, abuziva, rasista, care hartuieste sau una neplacuta (este dreptul site-ului Nexuria sa stabileasca ce inseamna “neplacuta”).
 • nu veti promova sau aproba activitati ilegale.
 • nu veti dezvalui informatii care incalca orice restrictie sau confidentialitate impuse de lege sau alte restrictii contractuale sau drepturi ale oricarei parti terte, inclusiv orice angajatori actuali sau fosti sau potentiali angajatori;
 • nu veti posta continut pornografic;
 • nu veti introduce virusi, cai Trojan, fisiere infectate sau software similar pe Site;
 • nu veti incerca sub nici o forma sa afectati securitatea site-ului Nexuria;
 • nu veti copia continut, imagini, logo, si text de pe site-ul nexuria.ro;
 • nu veti publica text care are caracter de „spam” sau reprezinta orice alta forma de publicitate nesolicitata, materiale promotionale sau mesaje comerciale;

Orice abatere de la obligatiile de mai sus se sanctioneaza cu stergerea comentariilor dumneavoastra si/sau restrictionarea accesului dumneavoastra la acest site. Acest drept pe care ni-l rezervam nu trebuie sa fie interpretat ca o aprobare a noastra sau ca o responsabilitate fata de comentariile dvs. sau continutul incarcat pe Site, indiferent daca utilizam sau nu acest drept.

Prin acceptarea prezentelor Termeni si conditii de acces si de utilizare a Site-ului va obligati sa ne despagubiti pentru orice daune directe sau indirecte pe care le putem suporta ca urmare a publicarii de continut, comentarii sau materialele postate sau trimise de dvs. pe Site-ul nostru si care nu au fost refuzate spre publicare sau sterse dupa publicare (neavand pentru noi un caracter vadit nelegal sau vatamator).


LIMITAREA RASPUNDERII

Site-ul www.nexuria.ro nu poate asigura acuratetea sau corectitudinea informatiilor gazduite. Nexuria.ro este parte neutra si nu face investigari pentru a descoperi autenticitatea continutului mesajelor.

Nexuria acorda utilizatorilor (incluzand angajatorii) posibilitatea de a combate oficial informatiile care nu sunt conforme cu realitatea prin exercitarea dreptului la replica pe site sau prin informarea reprezentantilor site-ului de indata printr-un email la adresa office@nexuria.ro,impreuna cu probe precise si relevante care combat informatiile gazduite.

Site-ul are un rol neutru, de facilitare a accesului publicului la informatii despre piata muncii. Ne declinam orice raspundere (fie pe baza de contract sau pe orice alta baza) care decurge din sau in legatură cu accesul sau utilizarea Site-ului nostru sau oricărui site web cu care este legat, în masura permisă de legislatia în vigoare, cu exceptia pierderilor sau daunelor cauzate de frauda, greseli intentionate sau neglijenta grava.

Datele furnizate de utilizatori la inregistare nu pot fi puse la dispozitia nimanui exceptie facnd in cazul in care legea impune acest lucru.


DISPOZITII GENERALE

Site-ul www.nexuria.ro isi rezerva dreptul de a modifica, de a revizui si de a completa acest document in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul adaugarii ei pe site.

Va multumim,
Echipa NEXURIA